Inspirational meetings

Tijdens het 5e EFT Congres in 2018 hebben de inspirational meetings voor de eerste keer in de lunchpauze plaatsgevonden. Het doel was om te sparren en te leren van elkaar over onderwerpen die door de deelnemers zelf gekozen waren. Tijdens ons 6e congres zullen deze meetings wederom tijdens de hiervoor verlengde lunchpauze plaatsvinden. Lees hieronder meer over het doel en praktische uitvoering van deze meetings. 

 

Praktische invulling

Tijdens de ‘inspirational meetings’ bieden wij jou een natuurlijke en inspirerende omgeving om je zelf te laten inspireren of om een bron van inspiratie voor de ander te zijn. Deze inspirational meeting zal bestaan uit één ronde van 45-60 minuten waarin wij met elkaar in gesprek gaan en verdieping zoeken rondom het thema ‘EFT en het lichaam’. Het doel is om onderlinge kennis en ervaring van deelnemers met verschillende achtergronden samen te voegen; elkaar kritische vragen te stellen en aan te moedigen tot een verdieping van het EFT-model in combinatie met het lichaam. Dit doen we vanuit verschillende gezichtspunten: vanuit de lichaamsbeleving, vanuit de seksualiteit, vanuit ziekte of vanuit het perspectief van trauma. We maken er een ervaringsgericht congres van, waarbij volop ruimte is voor beweging, beleving, plezier en interactie!

We willen jou de ruimte geven om je door de prachtige, natuurlijke omgeving te laten inspireren en daarom zullen de inspirational meetings bij goed weer ‘wandelend’ tussen de dieren plaatsvinden. In beweging zijn helpt een ieder om niet alleen onze geest te prikkelen, maar ook ons lichaam en onze zintuigen aan te spreken terwijl wij in gesprek zijn.

Voorafgaand aan het congres kunnen er door deelnemers thema’s ingezonden worden. Gebaseerd op deze inzendingen rollen er diverse gespreksonderwerpen uit, passend bij het congresthema. Bij binnenkomst van het congres zal het overzicht van alle workshops naast de ingang te vinden zijn en ben jij in de gelegenheid om je in te schrijven bij een onderwerp, stelling of oefening die het meest dicht bij jouw interesse of vraag ligt.

Benut de mogelijkheid om een sparring partner te vinden, passend bij jouw onderwerp en keuze. Schrijf je naam bij binnenkomst bij de meeting waarbij jij aanwezig wil zijn en laat je inspireren!